30-10-09

Puppy Race - Spelbespreking

 

 

 puppycov

Puppy Race

Uitgever:

MB (Hasbro)

Leeftijd:

vanaf 3 jaar

Spelers:

2

Speelduur:

10 min

 

Thema

Je kan hier onmogelijk het thema missen, het thema is het spel, 2 jong puppies die om het snelste achter een bal rennen. 

Het Spel

Het "spelbord" bestaat uit 2 delen die je in elkaar zet, nog 2 poortjes en een hekje erop en je bent klaar om te beginnen. Elke speler zorgt ervoor dat hij goed bij zijn knop kan. 

PuppyRace

De speler wiens puppie de meeste ballen meebrengt wint het spel. 

Beoordeling

Eerst even meegeven dat ik een afkeer heb van "Mechanische" spellen, maar af en toe zijn er spellen waar ik toch een uitzondering voor MOET maken. Dit is er een van, geen hoogstaand spel maar onvervalst "ram er op los" plezier. Dit is eentje waar ik alles voor laat vallen om mee te spelen !!

Het kan gebeuren dat je puppy tot achter in de tuin rent, en terugkeert zonder bal, je kan dit een beetje beïnvloeden om te zorgen dat de bal voor jouw puppie komt, maar geluk speelt toch wel een rol in het al dan niet meepikken van een bal.

Lotte's beoordeling

Fun fun fun, spel is perfect speelbaar voor haar, het spreekt voor zich dat ze iets trager is bij het drukken op de knop, maar dat hoeft niet altijd een nadeel te zijn, zo blijkt. En dal gauw alle ballen terug voor nog een spelletje.

 

10:57 Gepost door kinderspellen - in Spelbespreking | Permalink | Commentaren (0) | Tags: -vaardigheidsspel, hasbro mb |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.